wrapper

Berita Terkini

الإثنين 17 المحرّم 1441   |   Monday 16 September 2019

PETALING JAYA - Rombongan Jawatankuasa Pusat (JKP) IKRAM yang diketuai Presiden, Dr Hj Mohd Parid Sheikh Ahmad semalam telah mengunjungi Presiden PKR, Dato' Seri Anwar Ibrahim.

Kunjungan ke pejabat beliau itu bertujuan untuk berbincang dan bertukar pandangan tentang perkembangan dan isu-isu terkini dalam negara.

Dalam pertemuan itu, Dr Parid turut menyatakan iltizam IKRAM untuk terus bersama-sama membina Malaysia Baharu melalui pelbagai inisiatif dan dan pendekatan yang mampu memberikan manfaat terbaik kepada rakyat.

Turut hadir dalam rombongan IKRAM ialah Timbalan Presiden, Prof Madya Hj Badlishah Sham Baharin, Setiausaha Agung, Hj Mahdzir Md Isa dan Ahli JKP, Hj Zaid Kamaruddin.

Last modified on Wednesday, 16 January 2019

Leave a comment

Iklan Penaja

  

Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd