wrapper

Berita Terkini

السبت 22 ذو الحجّة 1442   |   Sunday 01 August 2021
RSS
Visi, Misi dan Nilai Bersama Ibu Pejabat IKRAM
Visi, Misi dan Nilai...
Detail Camera Info
Presiden IKRAM menyerahkan Visi, Misi dan Nilai Bersama Ibu Pejabat IKRAM kepada Ketua Pegawai Operasi, Hj Nordin Shafie selepas melancarkannya sambil disaksikan oleh Setiausaha Agung IKRAM, Hj Nahar Md Nor.
Harmoni Mission di Kemboja
Harmoni Mission di K...
Detail Camera Info
Anggota Harmoni Mission di Kemboja bergambar bersama-sama pelajar Sekolah Menengah Haji Fikry, Kampung Chumnik selepas berkongsi mengenai dunia sains dalam kehidupan dan aktiviti praktikal mereka cipta kapal terbang hasil inspirasi Ibnu Firnas.
Cermin mata percuma
Cermin mata percuma
Detail Camera Info
Pengerusi i-Bantu, Prof. Madya Hj Ainullotfi Abdul Latif (duduk, tengah) bersama-sama para penerima cermin mata percuma dalam kalangan pelajar sekolah rendah di sekitar Lembah Klang selepas majlis pelancaran program itu dengan kerjasama Menara Optometry dan IKRAM Health.
Jaulah Tarbawi IKRAM Hulu Selangor
Jaulah Tarbawi IKRAM...
Detail Camera Info
Ahli-ahli IKRAM Hulu Selangor bersama-sama warga Ahmadiah Foundation School di Phatthalung, Selatan Thailand yang menjadi salah satu tempat lawatan dalam Jaulah Tarbawi IKRAM Hulu Selangor ke Thailand pada 21-24 Disember 2017 bertujuan melihat keadaan umat Islam di sana.
 
 
Powered by Phoca Gallery

Iklan Penaja


Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

DMC Firewall is a Joomla Security extension!